21 de maig 2011

Víctor Ramírez presenta "Territoris transitats".




Benvolguts,

dissabte 21 de maig va tenir lloc la inauguració de l'exposició de l'artista xilè-català VÍCTOR RAMÍREZ "Territoris transitats".

La mostra consta de dues parts, en la primera sala es troben quatre obres de mitjana i gran grandària, són peces treballades damunt tela i mostren el concepte d'horitzons i paisatge imaginari de l'artista. La tècnica pictòrica és la mixta, perquè en Víctor treballa amb una base d'acrílic blanc a la que va agregant pigments i serradures metàl·liques, ferro, grafit, coure..., confeccionant el seu propi material expressiu.

Les veladures que en la pintura clàssica s'obtenen passant el pinzell de pel tou amb pintura diluïda de forma repetitiva damunt la tela, ell les obté amb successius banys de color i amb diferent grau de dissolució.

A la sala posterior o rerebotiga, es troben una sèrie de pintures damunt paper amb la mateixa tècnica. Al fons hi ha un gran dibuix fet amb carbonet i llapis de grafit damunt blanc i a l'altra pared una sèrie de petites pintures damunt tela que l'autor considera que són paisatges.

La mostra s'acaba amb un monotip (obra única feta amb la tècnica del gravat).


L'exposició romandrà oberta fins 19 de juny d'enguany.

Horari: mati de 11 a 14 h.
tarda de 18 a 21 h.
Tancat dimarts tot el dia i diumenges i festius a la tarda.

Ens plaurà vingueu a visitar-la.

Cordialment

Pilar i Xago
La Cerverina d'Art